Onze cloud? Jouw Lego.

Herinner je nog hoe leuk het vroeger was om een doos Lego te openen? Het aanzicht van glanzende nieuwe blokjes waarmee je kon bouwen wat je hartje maar begeerde. Een huis in alle kleuren van de regenboog of net monochroom – je kan zelf kiezen wat er het beste bij jou past. Zou dat niet zo moeten zijn voor alles in het leven? Ook als het aankomt op je cloud zou je moeten kunnen kiezen om enkel de bouwblokken te gebruiken die jij nodig hebt.

 

Wanneer je een huisje uit Lego bouwt, heb je alle vrijheid om te kiezen welke onderdelen je toevoegt en hoe het er op het einde uit moet gaan zien. Een huis gemaakt uit ramen? Geen probleem. Zes schouwen op je dak? Waarom niet. Als je het aan ons vraagt zou dat ook moeten kunnen voor cloud services. Wie zijn wij om te zeggen wat jij moet doen? Wij zijn er enkel om jou te ondersteunen.

Een sterke fundering

Als we de analogie met je Legohuis doortrekken zijn wij de bouwplaat, de sterke fundering waarop je kan vertrouwen naarmate je groeit, en op ons kan je bouwen!

Het whitesky.cloud aanbod voor VCO’s brengt je terug naar toen je een kind was, het laat je toe te bouwen wat je maar wilt. Waarom zouden we ons laten beperken door wat anderen doen? Enkel ons eigen inbeeldingsvermogen vormt een beperking.

CPU power, geheugen en opslag zijn de drie belangrijkste vergelijkingspunten en dat is waar we ons onderscheiden van de concurrentie. Bij ons bestaat er geen minimale configuratie. Ja hoor, je leest het goed: geen minimale configuratie. 1 CPU of 3, wat maakt het uit? Extra veel RAM-geheugen of net het absolute minimum? Jij kiest wat bij jouw noden past.

Wanneer je wat wij doen vergelijkt met de diensten van hyperscalers zoals AWS of Azure dan zie je een opvallend verschil. Hyperscalers geven je alles kant-en-klaar, zoals een prefab huis. Oh ja, het is zeker gemakkelijk, maar is dat wat je echt wilt? Enkel nog de meubelen (data) toevoegen en good to go. Maar is je huis perfect gebouwd naar jouw noden? Is het wat je je inbeeldde toen je de Legodoos opende? Wij kunnen je helpen om het huis van je dromen te bouwen.

Zoals het klokje thuis tikt…

Zoals iedereen zijn onze VCO’s op zoek naar flexibiliteit en da’s eenvoudigweg wat wij aanbieden. We willen niet al te vol zijn van onszelf maar onze klanten houden van onze creaties. Maatwerk in de cloudsector is unieker dan je zou denken.

Groene, rode of blauwe blokken, we hebben ze allemaal in de aanbieding. Als je dat wilt, willen we jouw huis zelfs keer op keer herbouwen want we weten hoe belangrijk schaalbaarheid voor je is.

We focussen niet enkel op flexibiliteit, naarmate we groeien zijn we ook steeds meer nadruk gaan leggen op het versterken van de bouwblokken. We zijn enthousiast over onze (nieuwe) producten zoals S3 en hoe ze onze VCO’s en hun klanten kunnen helpen. Maar da’s voor een andere keer. Denk nu maar na over wat jij wilt bouwen – je weet ons te vinden.

Wil ook jij cloud services op maat? Dan is whitesky.cloud er om je te helpen. Contacteer ons

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
LOGIN

Don’t have an account yet? Register and we’ll grant you access to our marketing and sales assets!